Ich stimme zu, dass diese Seite Cookies für Analysen, personalisierten Inhalt und Werbung verwendet. Mehr dazu unter Impressum.
X

Eisvogel ClassicS

 

STARTERS...

THE TARTAR
Beef Tartar | Chili mayonnaise | Toast

    16 | 19 

THE SALMON TROUT

Pickeled salmon trout | Trout caviar | Creamy cucumber salad | Radish

14

THE SULZ

Sulz I Chanterelle I Vegetables vinaigrette

13

THE GOAT’S CHEESE

Caramelized goat‘s cheese | Marinated Chioggia beets | Quinces

12
THE BEEF CONSOMMÉ
Beef consommé | Three typical Austrian garnishes
7

THE POTATOES

Potato foam soup I Leek I Crispy egg

6

 

MAIN COURSES...

THE STEAK

Beef | Market vegetables | French fries | Truffle mayonnaiseBeef Tenderloin 

Beef Tenderloin 

Grilled veal cutlet 

with fried goose liver 

with king prawn 

 

32 

 26 

+ 6 

+ 5 

THE WIENER SCHNITZEL 
Wiener Schnitzel (veal) | parsley potatoes or potato salad & lamb’s lettuce & lemon 

24

THE TAFELSPITZ 

Tafelspitz (prime boiled beef) | Spinach | Roasted potatoes | Chive sauce |
Apple-horseradish sauce 

        24     

THE SUNDAY ROAST 

Beef and onions in gravy (either stewed, medium rare or medium)
Fried onions | Roast potatoes | Pickled cucumber

24

THE BACKHENDL

Half of a Styrian deep-fried chicken | Dill-cucumber salad | Sauce tartar

19

THE KRAUTFLECKERL

Caramelized white cabbage I Homemade “Fleckerl” I Truffle foam

17

THE BEUSCHEL

Creamy dish of veal’s lung & heart | Roasted dumplings

15 | 18

THE GOULASH

Beef goulash | Butter dumplings

15 | 18

 

DESSERTS...

THE CHEESES

Selection of Cheeses | Fig Mustard | Nuts 

        12      

THE SOUFFLE 

Pot soufflé I Raspberry ice cream

9

THE CHOCOLATE CAKE

Chocolate lava cake I Pear compote I Vanilla ice cream

9

THE CREME BRULEE

Vanilla Crème Brûlée I Quinces I Plum sorbet

9

THE CAKES 

Sacher cake or Eisvogel cake (Poppyseed | Chocolate | Egg liqueur) 

with whipped cream 

Apple strudel or Cheese curd strudel with whipped cream 

Apple strudel or Cheese curd strudel with vanilla sauce or vanilla ice cream 

Esterhazy cake or Kardinalschnitte with whipped cream 

Raspberry Tiramisu Cake or Cheese Cream Tart with whipped cream

 


Cover Charge Lunch 2,00 | Cover Charge Dinner 3,50

 

Apero & wine

 

 

Book a table online Request


ALLERGEN-INFORMATION

The following allergens can be found in our dishes

  • A = Gluten
  • B = Crustaceans
  • C = Egg
  • D = Fish
  • E = Peanuts
  • F = Soy
  • G = Lactose
  • H = Nuts
  • L = Celeriac
  • M = Mustard
  • N = Sesame
  • P = Lupine
  • R = Molluscs
  • O = Sulfur dioxide and Sulfite
Das Wiener Schnitzel
Zwiebelrostbraten
Backhendel
Die Forelle
Das Backblech
Schnittlauchcremesuppe
Caesar Salat mit Garlenen
Milchschaumstrudel
Beef Tartar Yuzu Citrus Mayonnaise Champignonketchup
DIE SÜSSE VERSUCHUNG Zartbitter Schokoladenmousse kleiner Espresso
Affinierte Käse vom Wagen Feigensenf Nüsse
Das Lamm
Die Muscheln
Die Pasta
Der Büffelmozzarella
DIE ERDÄPFEL Konfiert, püriert geschäumt Trüffelei
DAS RIB EYE Weideland Rind Junggemüse Sauce Bernaise
Beef Tartare
DER SCHMARR´N FÜR 2 Sauerrahmschmarrn Rhabarber Bellini Sorbet
Dessertvariation

IMPRESSIONEN

So schmeckt Wien!
 

Am Fuße des Wiener RiesenradesAm Fuße des Wiener Riesenrades
Öffnungszeiten
Montag bis Sonntag ab 11.00 Uhr
durchgehend warme Küche


+43 1 9081187
reservierung@stadtgasthaus-eisvogel.at

AIR CONDITIONED

Stadtgasthaus Eisvogel, 2014 Travellers`Choice Award

Stadtgasthaus Eisvogel Prater, Wien, Vielfach ausgezeichnetes Restaurant in Wien

Stadtgasthaus Eisvogel, ausgezeichnet von a la carte und tripadvisor

Jetzt online reservieren!
Am Fuße des Wiener RiesenradesAm Fuße des Wiener Riesenrades
Öffnungszeiten
Montag bis Sonntag ab 11.00 Uhr
durchgehend warme Küche


+43 1 9081187
reservierung@stadtgasthaus-eisvogel.at

AIR CONDITIONED

Stadtgasthaus Eisvogel, 2014 Travellers`Choice Award

Stadtgasthaus Eisvogel Prater, Wien, Vielfach ausgezeichnetes Restaurant in Wien

Stadtgasthaus Eisvogel, ausgezeichnet von a la carte und tripadvisor

Jetzt online reservieren!